Producten


De producten van milk_shake bevatten de beste ingrediënten uit de natuur om specifieke oplossingen te bieden voor elk haartype de ideale oplossing te bieden. Met natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurt proteïnen en biologische fruitextracten om de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren zowel op het gebied van verzorging als styling.

Geen parabenen of sulfaten, verpakt in gerecycleerd materiaal.

Zacht voor jouw haar, lief voor het milieu.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man.

Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.


Formules op basis van innovatieve technologieën en hoogwaardige ingrediënten.

100% dekkende permanente haarkleuring verrijkt met keratine voor optimaal haarherstel tijdens het kleuren.

De kleuringen bieden naast het bijzondere Keratin Infusion System, nog een aantal belangrijke pluspunten. Eén van de randvoorwaarden bij de ontwikkeling van KIS was bijvoorbeeld om dieren en hun leefomgeving niet te belasten. Producten van KIS worden daarom niet op dieren getest. In KIS worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. KIS biedt u al met al de zekerheid van een kwalitatief hoogstaand product

Het resultaat: een kleur die straalt van binnenuit. Want hoe gezonder het haar, hoe sprankelender de kleur. En hoe groter het woweffect.